Categorieën

Merken

Klorane Gezicht Korenbloem Micellair Water 400ml

Korting! Klorane Gezicht Korenbloem Micellair Water 400ml Bekijk groter

Klorane

MC230790FD

3786753

11,83 €

-10%

13,14 €

aan Verlanglijst

Door de selectie van biologisch geteelde korenbloemen heeft Klorane een natuurlijke micellaire make-up remover* samengesteld, speciaal aangepast aan gevoelige ogen of dragers van contactlenzen. De minimalistische formule op basis van 6 bestanddelen verwijdert effectief make-up van gezicht, ogen en lippen en laat de huid perfect gereinigd, gekalmeerd en zacht achter. Het Micellair Water is ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te herleiden.

*De formule bestaat voor 90 % uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Gezichtsreiniging - Make-up verwijderen

Gebruik het uiterst handige pompje dat precies de juiste dosis levert: - Breng met een wattenschijfje aan op het hele gezicht en op de ogen. - Om make-up beter te verwijderen zonder de ogen te irriteren: verwijder make-up van de oogleden, werk van de binnenste naar de buitenste ooghoek en vervolgens van de wortel naar de punt van de wimpers.

Niet afspoelen.

WATER (AQUA). BUTYLENE GLYCOL. CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER. POLOXAMER 184. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. CETRIMONIUM BROMIDE

  • Make-upremover: het 3-in-1 micellair water verwijdert make-up effectief van het gezicht en de gevoelige ogen voor een frisse, heldere huid.
  • Hydrateert: Met 10% vochtinbrengende bestanddelen reinigt de formule zonder de huid uit te drogen.
  • Directe werking zonder spoelen

30 andere producten in dezelfde categorie: