Categorieën

Merken

Nuxe Coffret Noel Best Seller Hp Floral 3 Prod.

Korting! Nuxe Coffret Noel Best Seller Hp Floral 3 Prod. Bekijk groter

Nuxe

M96B39F00E

4521704

20,01 €

-10%

22,23 €

aan Verlanglijst

Ontdek de 3 legendarische roze verzorgingsproducten van NUXE: Huile Prodigieuse Florale, micellair water Very Rose en lippenbalsem op basis van rozen, om al uw zintuigen te wekken.

Lichaam

Huile Prodigieuse® Florale 50 ml: gebruik het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. - Gebruik direct op het gelaat of vermeng een paar druppels in uw handpalm met uw NUXE-crème. Strijk uit van het midden naar de randen van het gelaat toe. - Breng op het lichaam aan in rondgaande bewegingen (bovenlijf, benen...), met extra aandacht voor de droogste zones en/of striemen. - Gebruik zo vaak als nodig op de lengtes en puntjes van het haar. Gebruik voor een intensieve verzorging 1 tot 2 keer per week als masker op het hele haar. Laat 10 minuten inwerken en was het haar zoals gebruikelijk. Very Rose Kalmerend 3-in-1 Micellair Water 100 ml: doordrenk een wattenschijfje 's morgens en 's avonds met micellair water en wrijf er voorzichtig mee over gelaat en ogen. Herhaal tot het wattenschijfje schoon blijft. Afspoelen is niet nodig. Very Rose Hydraterende lippenbalsem op basis van rozen 15 g: breng aan op de droge lippen en hun contour.

Huile Prodigieuse® Florale 50 ml: Met 7 kostbare, 100% plantaardige oliën: Tsubaki-olie, Arganolie, Macadamiaolie, Bernagieolie, Cameliaolie, Hazelnootolie en zoete Amandelolie. Een vrolijk bloemenparfum met toetsen van Pompelmoes en een bloemenhart van Magnolia en Muskus. Very Rose Kalmerend 3-in-1 Micellair Water 100 ml: Met Rozenwater, 100% plantaardig Skin-Respect complex en micellaire reinigingsmiddelen. Very Rose Hydraterende lippenbalsem op basis van rozen 15 g: Met olieachtig rozenextract, sheaboter en bijenwas.

Ontdek de 3 legendarische, 100% pink verzorgingsproducten met de zinnenprikkelende bloemencocktail van NUXE. Deze Set Gelaatsverzorging met Rozen bevat:/- Huile Prodigieuse® Florale 50 ml/- Very Rose Kalmerend 3-in-1 Micellair Water 100 ml/- Very Rose Lippenbalsem op basis van rozen 15 g/Producten ontwikkeld en gemaakt in Frankrijk./Set gemaakt in Frankrijk, 100% karton, 0% plastic en recycleerbaar./Verspreid golven van geluk met uw playlist by Nuxe : https://open.spotify.com/playlist/2CNPL7lPKl9Jk24EjgVuMB?si=7752f1429f554f94

30 andere producten in dezelfde categorie: