Categorieën

Merken

3m Ademhalingsmask.+vent. Ffp3 Norm En149 10 1873v

Korting! 3m Ademhalingsmask.+vent. Ffp3 Norm En149 10 1873v Bekijk groter

3M

M002BD518C

2267235

Ademhalingsmaskers (met of zonder ventiel) volgens de norm van de Persoonlijke Beschermings Middelen PBM) EN149:2001....

Meer details

129,70 € incl. BTW.

-10%

144,11 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Maskers beschermen de dragers tegen zwevende deeltjes in de lucht die kunnen vrijkomen tijdens medische ingrepen (bioaerosolen,stof, nevel, enz.).

De Aura-serie zit vol baanbrekende ideeën, technologieën en materialen en bezit veel van de eigenschappen die de platgevouwen 1800 wegwerpmaskers zo populair maakten.

Dankzij de innovatieve, nieuwe filtertechnologie met lage ademhalingsweerstand van 3M kunt u nu nog gemakkelijker door uw Aura stofmasker ademhalen. Een toppaneel met reliëf zorgt er bovendien voor dat oogbescherming minder beslaat door warme en vochtige uitgeademde lucht.

3M™ Aura™ maskers worden geleverd met de snelle ondersteuning,beschikbaarheid van technisch personeel, betrouwbaar advies en degelijke kwaliteit die enkel een wereldmerk zoals 3M kan bieden.

Beschermen de drager tegen gevaarlijke verontreinigende stoffen in de lucht door deeltjes uit de ingeademde lucht te filteren.

Het ventiel zorgt voor een koeler en nog beter draagcomfort door de opgebouwde warme lucht ongefilterd af te voeren.

Bij een model met ventiel en met ingesloten ventiel: bij het uitademen vermindert het reliëfpatroon de luchtstroom naar het bovenpaneel. Het merendeel van de lucht ontsnapt via het 3M™ Cool Flow™ Ventiel en andere panelen.

Er ontsnapt minder vochtige lucht via het bovenpaneel naar de oogbescherming, waardoor deze minder beslaat.

  • Draagcomfort op gezicht
  • Gebruiksgemak
  • Gemakkelijk ademhalen
  • Helder gezichtsveld