Categorieën

Merken

Belène collagen Boost Anti-Age Night Cream 50ml

Belène collagen Boost Anti-Age Night Cream 50ml Bekijk groter

Belene

M5CE085CAG

3773785

45,95 €

aan Verlanglijst

Belène® Collagen Anti-Age Night Cream met Collagen Active D Complex®, bevat een krachtige collageenbooster -peptide-mix en een biologisch stamcelextract van Nicotiana Sylvestris die de aanmaak van collageen stimuleren en de afbraak ervan remmen. Rimpels en uitdrukkingslijntjes verminderen zichtbaar na 6 weken. Bovendien is de Night Cream verrijkt met een Nourishing Shield voor een intensieve voeding en herstel van de huid 's nachts. Zorgt voor een soepelere, zichtbaar jonger uitziende huid overdag.

Belène® Collagen Anti-Age Night Cream. Rimpels en uitdrukkingslijntjes verminderen zichtbaar na 6 weken. Bovendien is de Night Cream verrijkt met een Nourishing Shield voor een intensieve voeding en herstel van de huid 's nachts.

's avonds, na reiniging, aanbrengen op het gelaat en de hals. Direct contact met de ogen vermijden. De frisse crème met zijdezachte textuur is niet kleverig en dringt onmiddellijk in.

Voor een optimaal resultaat kan u ook de Day Cream en het Serum uit de Belène® Collagen Anti-Age verzorgingslijn gebruiken.

Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Caprylic/capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cyclohexasiloxane, Propanediol, Pentaerythityl Tetraisostearate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Triticum Monococcum Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Yeast Protein, Nicotiana Sylvestris Leaf Cell Culture, CI 77891

Cosmeticum

/

30 andere producten in dezelfde categorie: