Categorieën

Merken

Idealast Met Haak 10cmx5m Wit 1 P/s

Korting! Idealast Met Haak 10cmx5m Wit 1 P/s Bekijk groter

Hartmann

M904AB893D

816314

9,41 €

-10%

10,45 €

aan Verlanglijst

Korte-rek-compressiezwachtel met haak. Idealast® heeft dezelfde eigenschappen als een korte-rek-compressiezwachtel,met als enige verschil dat dit product zijn elasticiteit niet verliest tijdens het gebruik. Hierdoor kan Idealast voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt en heeft het product een hoge economische waarde, omdat de zwachtel meerdere keren kan worden gebruikt.

Voor matige compressie in het kader van een profylaxe of follow-up bij veneuzeklachten of als ondersteuning/verlichting bij musculoskeletaal letsel of letsel van de gewrichtsbanden. Voor het fixeren van verbanden of gipsspalken. Als sportbandage. Contra-indicaties: arteriële occlusieve ziekte.

WasinstructiesIdealast® is autoclaveerbaar op 134 °C en kan een aantal keren worden gewassen op 60 °C.

De permanent elastische zwachtel verliest geen elasticiteit tijdens gebruik. Dezwachtel geeft een hoge werkdruk en een lage rustdruk en is dus ook geschikt voor personen die voornamelijk zitten. Normaliter kan de zwachtel ´s nachts worden verwijderd en ´s ochtends opnieuw worden aangebracht. Om het beste resultaat te bereiken, verdient het aanbeveling dunne benen eerst in watten te wikkelen tot ze een normale dikte hebben.

30 andere producten in dezelfde categorie: