Categorieën

Merken

Avene After Sun Herstellende Melk 200ml

Korting! Avene After Sun Herstellende Melk 200ml Bekijk groter

Avene

M3ED7CCEA0

4428876

15,99 €

-10%

17,77 €

aan Verlanglijst

De Aftersun melk, rijk aan Thermaal water van Avène en verrijkt met antioxidanten en herstellende jojobaolie, kalmeert onmiddellijk de gevoelige huid die na blootstelling aan de zon oververhit is geraakt. De romige, smeltende textuur zorgt voor een aangenaam gevoel van intense verfrissing. De formule hydrateert de huid van het gezicht en lichaam langdurig, tot wel 48 uur lang*, en omhult haar met een delicate geur. Het is geschikt voor het hele gezin, ideaal voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Uit respect voor het milieu is de ecologisch ontworpen flacon gemaakt van 100% gerecycleerd en recyclebaar plastic.

*Instrumentele test, 22 personen, na 2 toepassingen/dag gedurende 7 dagen

Gebruiksaanwijzing: Royaal aanbrengen op een schone, droge huid op het gezicht en/of lichaam na blootstelling aan de zon.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. BEHENYL ALCOHOL. ARACHIDYL ALCOHOL. C20-22 ALKYL PHOSPHATE. 1,2-HEXANEDIOL. ARACHIDYL GLUCOSIDE. C20-22 ALCOHOLS. CAPRYLYL GLYCOL. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCYRRHETINIC ACID. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

  • KALMEERT: geeft een fris en comfortabel gevoel na blootstelling aan de zon.
  • HYDRATEERT: hydrateert de bovenste lagen van de huid.
  • HERSTELT: verrijkt met antioxidanten en jojoba-olie. Herstelt de huidbarrière.

28 andere producten in dezelfde categorie: