Categorieën

Merken

New Nordic Blue Berry Eyebright Tabl 120

Korting! New Nordic Blue Berry Eyebright Tabl 120 Bekijk groter

New Nordic

M58C5BFA78

3410081

42,44 €

-10%

47,16 €

aan Verlanglijst

Ogen en gezichtsvermogen

Blue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.

De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties. Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.

Gebruik

2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënt Per 2 tabletten % RI*

  • Bosbessenextract (Vaccinium myrtillus L.) 5:1 equivalent van 2000 mg gedroogd fruit 400 mg
  • Oogentroostextract (Euphrasia officinalis L.) 5:1 equivalent van 1000 mg gedroogd fruit 200 mg
  • Afrikaantjesextract (Tagetes erecta L.) Gestandaardiseerd tot 10% = 10,0 mg luteïne 100 mg
  • Vitamine A 400 mcg 50%
  • Zink 10 mcg 100%
  • Koper 1 mg 100%

*RI: Referentie-inname

30 andere producten in dezelfde categorie: