Categorieën

Merken

Klorane Korenbloem Gladstrijkende Patch 7x2

Korting! Klorane Korenbloem Gladstrijkende Patch 7x2 Bekijk groter

Klorane

MD30404BB3

2042588

10,71 €

-10%

11,90 €

aan Verlanglijst

Oogkompressen met gladstrijkend en ontspannend effect

Het oogkompres zonder drukken op de oogomtrek aanbrengen en 20 minuten laten inwerken. Deze kompressen geven uw ogen meteen een opkikker. Gebruik ze af en toe om er meteen een stuk beter uit te zien. Tip: voor een langdurig gladstrijkend effect gebruikt u de oogkompressen gedurende 7 à 14 dagen.

WATER (AQUA),GLYCERIN,SODIUM POLYACRYLATE,SORBITOL,CELLULOSE GUM,BUTYLENE GLYCOL,MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM),ALCOHOL,ARNICA CHAMISSONIS FLOWER EXTRACT,BLUE 1 (CI 42090),CARBOMER,CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT,CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT),METHYLPARABEN,POLYSORBATE 80,POLYVINYL ALCOHOL,PROPYLENE GLYCOL,PROPYLPARABEN,RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL),TETRASODIUM EDTA,TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Rijk aan kalmerend en verzachtend korenbloemwater en aan drainerend en ontzwellend arnica-extract. De Gladstrijkende ontspannende oogkompressen bestrijden tekenen van vermoeidheid heel doeltreffend na een slapeloze nacht of een zware dag op het werk. Ze verfrissen en verzachten de ogen ook na een dag in de zon. De gelaatstrekken zijn meteen gladgestreken en ontspannen, donkere kringen en wallen worden verzacht en de oogomtrek opgehelderd. Om het effect van de kompressen nog te versterken, legt u ze voor gebruik even in de koelkast. Kringen vervagen: 90%* Ontspannend effect op de ogen: 89%* Onder toezicht van dermatologen en oogartsen getest. *Gebruikstest bij 70 vrouwen met een gevoelige huid.

30 andere producten in dezelfde categorie: