Categorieën

Merken

Visionlux Plus Oogdruppels Fl 1 X 10ml

Nieuw Visionlux Plus Oogdruppels Fl 1 X 10ml Bekijk groter

M35549C2CG

3719978

16,80 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

BESCHRIJVING: VISIONLUX®PLUS is een verfrissende, revitaliserende en lubrifiërende oplossing voor de ogen, die natriumhyaluronaat 0,3% bevat dat verkregen werd door fermentatie en dus niet van dierlijke oorsprong is. De activiteit van natriumhyaluronaat neemt toe en houdt langer aan dankzij de synergetische werking van P-Plus™. P-Plus™ is een wateroplosbaar polymeer dat een film vormt en smeert. De combinatie van natriumhyaluronaat en P-Plus™ verhoogt niet alleen de viscositeit van de oplossing, maar verbetert ook de adhesie aan het slijmvlies. De aanwezigheid van elektrolyten (Cl-, Na+, K+, Ca++ en Mg++), die essentieel zijn voor de cellulaire biochemische processen, helpt om het oogoppervlak in een goede fysiologische toestand te houden. Vitamine B12 (cyanocobalamine) heeft antioxiderende eigenschappen en beschermt zo het oogoppervlak tegen schade veroorzaakt door reactieve zuurstofspecies (ROS). Vitamine B12 is dan ook essentieel om het oogoppervlak gezond te houden. VISIONLUX®PLUS zit in een speciaal bewaarsysteem genaamd SCO® (Stabilized Complex Oxychloro), dat de oplossing in de fles steriel houdt. Bij blootstelling aan licht valt SCO® uiteen in bestanddelen die van nature in menselijke tranen worden gevonden, zoals natriumchloride, zuurstof en water. Het wordt dan ook zeer goed verdragen.

VISIONLUX®PLUS zorgt voor langdurige verlichting van gewaarwordingen van erg droge, gestreste en vermoeide ogen als gevolg van pathologische of niet-pathologische oorzaken. VISIONLUX®PLUS beschermt de cellen tegen schadelijke oxiderende vrije radicalen en vervangt plaatselijk lage niveaus van voedingsstoffen in de tranen.

SAMENSTELLING: Natriumhyaluronaat 0,3%, P-Plus™, vitamine B12, natriumchloride, kaliumchloride, calciumchloride, magnesiumchloride, SCO® in een isotone gebufferde oplossing.

VISIONLUX®PLUS is compatibel met het gebruik van alle soorten contactlenzen.

30 andere producten in dezelfde categorie: