Categorieën

Merken

Nuxe Coffret Noel Prodigieux 4 Prod.

Korting! Nuxe Coffret Noel Prodigieux 4 Prod. Bekijk groter

Nuxe

MCB7772A52

4521746

32,65 €

-10%

36,28 €

aan Verlanglijst

Smelt voor het intens zintuiglijk genot van het legendarische assortiment in deze set van NUXE Prodigieux. Producten ontwikkeld en gemaakt in Frankrijk.

Lichaam

Huile Prodigieuse® 100 ml: gebruik het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar./- Gebruik direct op het gelaat of vermeng een paar druppels in uw handpalm met uw NUXE-crème. Strijk uit van het midden naar de randen van het gelaat toe./- Breng op het lichaam aan in rondgaande bewegingen (bovenlijf, benen...), met extra aandacht voor de droogste zones en/of striemen./- Gebruik zo vaak als nodig op de lengtes en puntjes van het haar. Gebruik voor een intensieve verzorging 1 tot 2 keer per week als masker op het hele haar. Laat 10 minuten inwerken en was het haar zoals gebruikelijk./Prodigieux® le parfum 15 ml: verstuif op een paar centimeter van uw huid./Prodigieux® doucheolie 100 ml: breng aan op de natte huid en spoel af. Bij contact met de ogen goed spoelen.

Huile Prodigieuse® 100 ml: met 7 kostbare, 100% plantaardige oliën: Tsubaki-olie, Arganolie, Macadamiaolie, Bernagieolie, Cameliaolie, Hazelnootolie en zoete Amandelolie. Sensueel parfum met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille./Prodigieux® le parfum 15 ml: een vrouwelijke geur die naar zon en warm zand zweemt, met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille./Prodigieux® douchegel 100 ml: een milde wasbasis, goudkleurige parelmoerdeeltjes en het sensuele parfum van Huile Prodigieuse®.

Smelt voor het intens zintuiglijk genot van het legendarische assortiment Prodigieuse® dat is verzameld in deze Set Prodigieux® Nuxe:/- Huile Prodigieuse® 100 ml/- Prodigieux® le parfum 15 ml/- Prodigieux® doucheolie 100 ml/- Geurkaars Prodigieux® 70 g/Producten ontwikkeld en gemaakt in Frankrijk./Set gemaakt in Frankrijk, 100% karton, 0% plastic en recycleerbaar./Kaars gemaakt in Frankrijk./Verspreid golven van geluk met uw playlist by Nuxe : https://open.spotify.com/playlist/2CNPL7lPKl9Jk24EjgVuMB?si=7752f1429f554f94

30 andere producten in dezelfde categorie: