Categorieën

Merken

Widmer Creme Aha 10% N/parf Pot 50ml

Korting! Widmer Creme Aha 10% N/parf Pot 50ml Bekijk groter

Louis Widmer

MB0B33B37A

1537554

23,13 €

-10%

25,70 €

aan Verlanglijst

De AHA Crème van Louis Widmer is een uiterst doeltreffend verzorgingsproduct geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de vette en gemengde huid.Ze verwijdert de afgestorven hoorncellen van de opperhuid en bevordert de regeneratie van de huid die glad en stevig wordt. Kleine onzuiverheden verdwijnen. De AHA zuren (Alpha-Hydroxy-Acids) zijn voornamelijk natuurlijke fruitzuren. De AHA Crème bevat glycolzuur, appelzuur en citroenzuur, welke plantaardige fruitzuren zijn, en melkzuur. Deze fruitzuren bevorderen de celhernieuwing en verbeteren de hydratatie van de huid. Panthenol heeft een kalmerend effect op de gevoelige of geïrriteerde huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke effecten van de vrije radicalen.

  • Softpeeling bij lichte acne
  • Behandeling van de huid die beschadigd is door de zon
  • Hyperpigmentatie

In het begin van de behandeling brengt men de AHA Crème 1 maal per dag op een gereinigde huid aan. Na twee tot drie weken mag men de AHA Crème 2 maal per dag aanbrengen. Na de AHA Crème kan men een dag- of nachtcrème gebruiken. Men moet echter de AHA Crème eerst een half uur laten inwerken. Gedurende de dag kan men ALL DAY 15 of 20+ van Louis Widmer als zonnebescherming gebruiken. Opmerking: Vermijd aanraking met ogen, lippen en slijmvliezen. Indien een lichte prikkeling of eventueel een lichte roodheid optreden, dan is dit aan de doeltreffendheid van het product te wijten. Indien irritaties of zonnebrand optreden dient men de behandeling stop te zetten. Dit product moet men buiten het bereik van kinderen houden.

Aqua, Steareth-5 Steareth, Glycolic Acid, Steareth-21, Panthenol, Simmondsia Chinensis, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Lactic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Dibutyl Adipate, Cetyl Alcohol, Citric acid, Malic acid, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Salicyclic Acid, Sodium hydroxide, PEG-8 Distearate, Steareth-2.

30 andere producten in dezelfde categorie: