Categorieën

Merken

Widmer Gezichtspeeling Parf Tube 50ml

Korting! Widmer Gezichtspeeling Parf Tube 50ml Bekijk groter

Louis Widmer

M5083A78F3

2320885

12,72 €

-10%

14,13 €

aan Verlanglijst

BASIS: GEL

  • pH 6,5
  • Niet comedogeen, afspoelbaar met water
  • Hydraterende peeling
  • Afspoelbaar met water

De Gezichtspeeling bevat extra-milde detergenten en ultrafijne polyethyleenkorreltjes (&lt, 400 µm). De met water afspoelbare gel zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en verwijdert de verhoornde cellen. Deze werking is vooral gewenst bij een seborreïsche en verdikte huid. Bij regelmatig gebruik van de Gezichtspeeling, verdwijnen comedonen, mee-eters en overige onzuiverheden. De huid wordt voelbaar fijner.

De Gezichtspeeling wordt ook aanbevolen voor een grondige reiniging van de normale huid. Door deze behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat voor een gezonde huid zorgt. De indringing van verzorgende crèmes wordt vergemakkelijkt, wat leidt tot een meer doeltreffende werking.

De biostimulatoren en de carbamide hydrateren de huid, ze wordt weer soepel en elastisch. Panthenol verbetert de vochtretentie en kalmeert de geïrriteerde huid. Een derivaat van jojobaolie maakt het effect van de polyethyleenkorreltjes compleet via een zachte biologische peeling.

Voor de normale huid, de Gezichtspeeling 1–2 keer per week gebruiken. Breng de gel aan d.m.v. lichte ronde bewegingen, laat enkele minuten inwerken, spoel vervolgens met lauw water af. Gebruik daarna het Tonicum zonder Alcohol van Louis Widmer.

In geval van onvolmaaktheden of in geval van een seborrheïsche huid, de Gezichtspeeling 2-3 keer per week gebruiken. Breng de emulsie aan d.m.v. lichte ronde bewegingen, laat enkele minuten inwerken, spoel vervolgens met lauw water af. Gebruik daarna het Tonicum zonder Alcohol van Louis Widmer om de huid te zuiveren en te verfrissen.

Opmerking: de Gezichtspeeling niet gebruiken nabij de oogomtrek. Vermijd contact met de ogen tijdens het afspoelen. De Gezichtspeeling wordt afgeraden in geval van rosacea, couperose, periorale dermatitis, geïrriteerde huid of bij zonnebrand.

Aqua, Polyethylene, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Urea, Polyacrylamide, Panthenol, Jojoba Esters, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Sodium Hydroxide, Glycerin, Laureth-7, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Collagen Amino Acids, Sodium Benzoate, CI 73360, Talc, CI 77510

(FVN2011.011)

  • Biostimulatoren (2 %)
  • Carbamide (2 %)
  • Panthenol (1 %)
  • Polyethyleenkorrels (6.5 %)
  • Derivaat van jojobaolie (0.8 %)

30 andere producten in dezelfde categorie: