Categorieën

Merken

Feminabiane Cu Uc Comp 30

Nieuw Korting! Feminabiane Cu Uc Comp 30 Bekijk groter

Pileje

MBF87E6E08

4332136

22,05 € incl. BTW.

-10%

24,50 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

De nieuwe formule van Feminabiane CU is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en bestaat uit:

  • Cranberry- en kaneelextracten (gelokaliseerd in de bruine laag),
  • 2 microbiotische stammen gedoseerd op 2,5 miljard per tablet: L. helveticus LA401 en L. plantarum LA402 (gelegen in de witte laag).

Het PiLeJe-laboratorium heeft al zijn expertise gebruikt om een complete formule aan te bieden in een innovatieve galenische vorm. Feminabiane CU is het eerste voedingssupplement in een dubbellaagse tablet die plantenextracten combineert met microbiotische stammen.

Het kaneelextract dat in de bruine laag aanwezig is, wordt overgedroogd om de wateractiviteit te verminderen en de spanningen te behouden. Om het contact tussen microbiotische stammen en plantenextracten te beperken, valt de tweede (witte) laag vertraagd uiteen in het lichaam.

Feminabiane CU is een voedingssupplement samengesteld met extracten van cranberry, kaneel en 2 microbiotische stammen gedoseerd op 2,5 miljard per tablet.

2 tabletten per dag doorslikken met een glas water gedurende 15 dagen.

Vulstoffen: dicalciumfosfaat en microkristallijne cellulose, kaneelextract Cinnamomum cassia (schors), cranberry-extract Vaccinium macrocarpon (fruit), melkzuurfermenten, verdikkingsmiddelen: verknoopt natriumhydroxypropylmethylcellulose en natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Gemiddelde waarden Voor 2 tabletten Extract van veenbessen 100 mg Kaneel extract 320 mg OPC-A 36 mg Melkzuur fermenteert 5.10⁹ PDU

Nettogewicht: 19 gram

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

30 andere producten in dezelfde categorie: