Categorieën

Merken

BioActive Q10 50mg 60+20 caps

Korting! BioActive Q10 50mg 60+20 caps Bekijk groter

Pharma Nord

MC11D0C59A

3380706

33,92 €

-10%

37,69 €

aan Verlanglijst

Een product dat coënzym Q10 bevat in natuurlijke, gereduceerde en actieve vorm.

Voor een goed energieniveau

1 tot 4 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

samenstelling per capsule :

Kokos-olie, gelatine, Coënzym Q10-H2 (ubiquinol) 50 mg, bevochtigingsmiddel : glycerol, kleurstof : caramel (E150c) en titaandioxide, ascorbinezuur (vitamine C) 12 mg, antioxidant : ascorbinezuurbereiding en tocoferolrijk extract, verstevigingsmiddel : siliciumdioxide.

De award-winnende BioActive Ubiquinol is co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge biologische beschikbaarheid

BioActive Ubiquinol is een groot succes in alle landen waar het geïntroduceerd werd, omdat het een fysiologisch bestanddeel is van elke lichaamscel dat u met een gerust gevoel kunt gebruiken.

Pharma Nord Q10 kan de goede opneembaarheid en hoge kwaliteit van haar ubiquinone en ubiquinol aantonen.

Geproduceerd onder strikte Deense farmaceutische controle, gegarandeerd een hoogkwalitatief product.

Met vitamine C die bijdraagt tot de normale energieleverende stofwisseling en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

30 andere producten in dezelfde categorie: