Categorieën

Merken

Co-q10 Be Life Pot Caps 180

Co-q10 Be Life Pot Caps 180 Bekijk groter

Mediven

MCBC6F6AF4

3157856

30,19 €

aan Verlanglijst

Werkzaam in het hele lichaam Je hebt vast al gehoord over de gunstige eigenschappen van coenzym Q10 in cosmetica en meer bepaald in antirimpelcrèmes, maar wist je dat het ook bestaat als voedingssupplement? Coenzym Q10 komt in het menselijk lichaam voor in de vorm van ubiquinone en ubiquinol. Ubi betekent overal in het Latijn en dit co-enzym Q10 is dan ook werkzaam in het hele lichaam. Verbeterde biobeschikbaarheid dankzij een conditionering op olieachtige drager.

Dosering: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd of volgens medisch adviesVeiligheidsinstructies Geen langdurig gebruik zonder medisch advies De aanbevolen dagelijkse dosis respecteren Kan geen gezonde en evenwichtige voeding niet vervangen Droog en in het donker bewaren Optimale bewaartemperatuur: 15 - 25°C Interacties en tegen indicaties: Een arts raadplegen bij langdurig inname. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten.

Free: Gluten/Lactose/Sacharose/Gist/Zetmeel/ZoutSamenstelling: Coenzyme Q10 (ubiquinone ) 98% 51 mg Zonnebloemolie 264 mg Bijenwas (verdikker) Sojalecithine (emulgator) Capsule : gelatine, glycerine, ijzeroxide Voedingsinformatie: 2 caps. RI* Coenzyme Q10 100 mg —

30 andere producten in dezelfde categorie: