Categorieën

Merken

Bio-q10 30mg 180 caps

Korting! Bio-q10 30mg 180 caps Bekijk groter

Pharma Nord

M24682C4CB

2326569

42,41 €

-10%

47,12 €

aan Verlanglijst

Q10-vorm die identiek is aan de natuurlijke vorm met een hoge biologische beschikbaarheid en gegarandeerde veiligheid. Met toevoeging van riboflavine (vit B2) ter ondersteuning van de energieproductie van het lichaam.

Voor een goed energieniveau

1 tot 3 capsules per dag tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

compositie per capsule :

Sojaolie (Glycine Max) en gedeeltelijk gehydrogeneerde sojaolie (Glycine Max), gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, coënzym Q10 (ubiquinone), antioxidant: D-alfa-tocoferol, vitamine B2 (riboflavine), kleurstoffen: ijzeroxide en riboflavine).

Meer dan twintig jaar op de markt in de Europa

Zuivere co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon

Q10 met toegevoegde riboflavine (vit B2), ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid

De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid

Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

30 andere producten in dezelfde categorie: