Categorieën

Merken

Klorane Gezicht Korenbloem Makeup Rem.wtp Fl 100ml

Korting! Klorane Gezicht Korenbloem Makeup Rem.wtp Fl 100ml Bekijk groter

Klorane

MF6F44CB40

3786761

8,11 €

-10%

9,01 €

aan Verlanglijst

De Waterproof oog make-up remover met BIO Korenbloem van Klorane heeft een dubbele werking: het verwijdert onmiddellijk en volledig alle soorten langhoudende make-up, zelfs waterproof make-up, en versterkt de wimpers zonder een vettig laagje achter te laten. Deze make-up remover is verrijkt met biologisch korenbloemwater dat kalmerende en ontzwellende eigenschappen bezit. De formule is speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige ogen en is ook geschikt voor mensen die contactlenzen dragen.

• Schud en breng aan met behulp van een wattenschijfje.• Verwijder make-up voorzichtig zonder wrijven om zo het verlies van de wimpers te beperken en het ontstaan van wallen onder de ogen te vermijden.• Het is niet nodig om de contactlenzen uit te nemen bij het verwijderen van make-up.• Zonder naspoelen.

WATER (AQUA). ISODODECANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYLENE GLYCOL. CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER. SODIUM CHLORIDE. BLUE 1 (CI 42090). DISODIUM EDTA. ISOPROPYL PALMITATE. PHENETHYL ALCOHOL. RED 40 (CI 16035). SODIUM BENZOATE

• Make-up remover: de zachte en doeltreffende formule verwijdert gemakkelijk langhoudende make-up, zelfs in de waterproof* versie. • Versterkt: versterkt de wimpers, zonder een vettig laagje achter te laten. • Tolerant: getest onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht. Ontwikkeld om het risico op allergische reacties en irritatie tot een minimum te beperken

*Resultaten op waterproof mascara: 93% - Klinisch doeltreffendheidsonderzoek uitgevoerd bij 12 vrouwen met gevoelige ogen en/of contactlenzen.

30 andere producten in dezelfde categorie: