Categorieën

Merken

Avene Tolerance Control Creme 40ml

Korting! Avene Tolerance Control Creme 40ml Bekijk groter

Avene

M6EFAC6DF1

4169181

21,20 €

-10%

23,55 €

aan Verlanglijst

Tolerance CONTROL Crème met verzachtende voor de overgevoelige, reactieve, intolerante of allergische huid kalmeert de huid in 30 seconden*. Dit verzorgingsproduct bevat D-Sensinose™, een gepatenteerd** postbiotisch actief bestanddeel met bijzonder huidkalmerende werking die huid verlicht van het onaangename warme, trekkerige en/of jeukerige gevoel. Het geeft de huid een krachtige dosis hydratatie en herstelt de huidbarrière in 48 uur***. Dit niet-geparfumeerde verzorgingsproduct met optimale huidtolerantie is vrij van conserveringsmiddelen en gaat gehuld in een nieuwe Sterile Cosmetic® tube, waardoor de formule perfect behouden blijft en contact met lucht en bacteriën tot een minimum beperkt wordt.

*Tevredenheidsresultaat, 25 proefpersonen, 3 maanden, 2 toepassingen per dag. **Patent aangevraagd. ***Ex-vivotest uitgevoerd op de vochtarme epidermis.

Verzachtende crème voor de hypergevoelige, reactieve, intolerante of allergische huid.

Gebruiksaanwijzing: Breng 's morgens en 's avonds aan op het gezicht, de hals en bij de oogcontouren.

Tips van onze experts: Door het product zachtjes aan te brengen, wordt de overgevoeligheid van de huid niet aangewakkerd: • Verdeel de crème op de vingertoppen. • Breng het eerst al deppend aan op de gezichtshuid en bij de hals. • Verdeel dit dan gelijkmatig over het gezicht en de hals. Werk hierbij van het midden naar buiten toe.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ETHYLHEXYL PALMITATE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. SQUALANE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

• KALMEERT de huid in 30 seconden*. • Werkt 24 uur lang HYDRATEREND in*** en HERSTELT de huidbarrière in 48 uur****. • HOUDT de hyperreactiviteit van de huid langdurig ONDER CONTROLE.

*Gebruikerstevredenheid, 25 proefpersonen, 2 toepassingen per dag gedurende 3 maanden. ***Ex-vivotest uitgevoerd op de vochtarme epidermis. ****HI-kinetics, 26 proefpersonen.

30 andere producten in dezelfde categorie: