Categorieën

Merken

Posturostrap T2

Nieuw Korting! Posturostrap T2 Bekijk groter

Epitact

M3AE13A458

4386801

80,96 € incl. BTW.

-10%

89,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Eindelijk een houdingscorrector die beweging niet belemmert en inwerkt op de onderrug!

De POSTUROSTRAP ™ rugstijltang van EPITACT ® helpt u dagelijks intuïtief uw houding te corrigeren om uw wervelkolom te behouden. Twee dunne, zelfklevende en halfstijve verticale houdingsplaten ondersteunen het lumbale gebied. Onderhouden door comfortabele spanbanden en bedekt met siliconendruppels , blijft het apparaat op zijn plaats onder al je kleding. Deze discrete en comfortabele houdingscorrector is ontworpen om rugpijn of lage rugpijn te voorkomen.

De klinische studie die met dit medische hulpmiddel is uitgevoerd, bevestigt dat tweederde van de ondervraagde gebruikers een verbetering van hun rugcomfort voelt na 3 dagen gebruik!

Houdingscorrector, voorkomt rugpijn en lage rugpijn.

POSTUROSTRAP™ verlicht en helpt bij het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen in de rug, tijdens uw dagelijkse activiteiten.

- Breng geen crème/gel/balsem aan op de contactzones huid/apparaat.

- Vóór gebruik, de afmetingen van de kussentjes indien nodig aanpassen (zie kartonnen doos), de beschermfolie op hun kleefzijde verwijderen en ze in de "cups" plaatsen die zich op het elastiek bevinden.

Was het apparaatje twee keer per week, met de hand zonder wrijven, met zeepwater, zodat het beter op de huid blijft zitten. Niet in de machine wassen. Op natuurlijke wijze laten drogen en niet strijken.

Textiel (Polyamide, Elastaan, Polyurethaan), Thermovormbare kunststof, Siliconen, Metaal.

Niet gebruiken op huidlaesie.

30 andere producten in dezelfde categorie: