Categorieën

Merken

Prelox Tabl 60

Korting! Prelox Tabl 60 Bekijk groter

Pharma Nord

M1A3EB34F1

2381192

38,17 €

-10%

42,41 €

aan Verlanglijst

Prelox® kan mannen helpen om hun erectiele functie te verbeteren dankzij het actieve bestanddeel in pycnogenol die de bloedtoevoer ondersteunt.

Voor de seksuele gezondheid van de man

Dosering

14 dagen 2 x 2 tabletten per dag. Verder 1 à 2 tabletten per dag.

samenstelling per 2 tabletten :

L-arginine-L-aspartaat (1400 mg), vulstof : microkristallijne cellulose, taurine (100 mg), antiklontermiddelen : siliciumdioxyde, glycerildibehenaat, vernet, natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, zedenschorsextract (Pinus pinaster, Pycnogenol®) (40 mg), glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, talk, malthodextrine, middellange-ketenvetzuren, kleurstoffen : titaandioxide, briljantblauw FCF, indigokarmijn, allurarood AC

Het populaire mannensupplement

Prelox is een klinisch getest voedingssupplement voor mannen. Het is een combinatie van natuurlijke ingrediënten: L-arginine aspartaat, taurine en Pycnogenol. Pycnogenol is het gepatenteerde extract gemaakt van de schors van de Franse zeeden (Pinus pinaster). Pycnogenol is een gepatenteerd wateroplosbaar ingrediënt met een hoge biologische beschikbaarheid, en uitsluitend afkomstig van een schorsextract van de Franse zeeden (een bron van procyanidinen). Pycnogenol is grondig onderzocht waardoor dit ingrediënt met een gerust gevoel kan gebruikt worden. L-arginine en taurine zijn aminozuren. L-arginine is een essentieel aminozuur dat ook in heel wat voeding wordt teruggevonden, maar onder bepaalde omstandigheden kan een verhoogde inname via een supplement nuttig zijn. Taurine is een niet-essentieel aminozuur, wat betekent dat het onder normale omstandigheden door het lichaam kan worden aangemaakt. Het Prelox supplement is populair bij mannen, voornamelijk bij mannen op middelbare leeftijd en ouder. Pycnogenol, het Franse zeeden extract, draagt namelijk bij tot het behoud van een goede bloedcirculatie. Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor de normale gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

10 andere producten in dezelfde categorie: