Categorieën

Merken

Selenium+zinc Tabl 90

Korting! Selenium+zinc Tabl 90 Bekijk groter

Pharma Nord

M8AC3BCAEB

1173434

18,64 €

-10%

20,71 €

aan Verlanglijst

Bevat organische seleniumgist (SelenoPrecise, zink en vitamines A, B6, C en E.) Goed voor het immuunsysteem.

Ondersteuning van het immuunsysteem Uitgebalanceerd antioxidantencomplex Goed voor het functioneren van kraakbeen en botten Goed voor de huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen Draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress Goed voor het normaal functioneren van zenuwsysteem Ondersteunt een normaal zuur-base-evenwicht Ondersteunt een normaal gezichtsvermogen Goed voor verminderen van vermoeidheid Bindt zware metalen en ontgift het lichaam

1 tablet per dag, Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Zwangere vrouwen : de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

samenstelling per tablet :

Vitamine C (L-ascorbinezuur) 90 mg, seleniumgist (gestandaardiseerd SelenoPrecise®) selenium 100 µg, vulstof : microkristallijne cellulose, zinkgluconaat (zink 8 mg) , vitamine E (dl-α-tocoferylacetaat en D-α-tocoferyl succinaat) 15 mg alfa-TE, vitamine A (retinylacetaat) 800 µg RE, glansmiddel : hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel : magnesiumzouten van vetzuren, verstevigigngsmiddel : siliciumdioxide, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 2 mg, maïseiwit, kleurstof : ijzeroxide.

Ondersteuning van het immuunsysteem

Al meer dan vijfentwintig jaar op de markt! Pure, organisch gebonden seleniumgist (SelenoPrecise), zink en de vitaminen A, B6, C en E

Uitgebalanceerd antioxidantencomplex

Goed voor het functioneren van kraakbeen en botten

Goed voor de huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen

Voor een normaal functionerend immuunsysteem

Draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress

Goed voor het normaal functioneren van zenuwsysteem

Ondersteunt een normaal zuur-base-evenwicht

Ondersteunt een normaal gezichtsvermogen

Goed voor verminderen van vermoeidheid

Al 25 jaar aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten

Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Zwangere vrouwen : de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

29 andere producten in dezelfde categorie: