Categorieën

Merken

Ray Fpeeling Serum 50ml

Ray Fpeeling Serum 50ml Bekijk groter

ray

M03A822956

4492765

28,10 €

aan Verlanglijst

Krijg een schone en frisse uitstraling met het peeling serum met fruitzuur van Ray.

Dit natuurlijk serum bevat 10% amandelzuur, een alfahydroxyzuur (aha) dat je huid stevig en glad maakt. speciaal gemaakt voor de acnegevoelige huid, bij eerste tekenen van veroudering of de huid met hyperpigmentatie.

Het fruitzuur in het serum van verwijdert de dode huidcellen van je gelaat. Hierdoor worden je poriën snel kleiner, vervagen je rimpeltjes en krijgt je huid haar egale frisse kleur terug.

Dit natuurlijk serum bevat 10% amandelzuur, een alfahydroxyzuur (AHA) dat je huid stevig en glad maakt. Het werd speciaal ontwikkeld voor de acnegevoelige huid, de ouderwordende huid of de huid met hyperpigmentatie.

Het peeling serum krijgt een score van 100/100 op Yuka. Alle ingrediënten van deze peeling serum zijn dan ook hypoallergeen, geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterende stoffen.

Serum voor de acnegevoelige huid, eerste tekenen veroudering huid, hyperpigmentatie.

Na je gelaat te reinigen met het Ray micellair water en de Ray face wash, breng je een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en laat het inwerken. Gebruik daarna de Ray dag- en nachtcrème. Vermijd contact met je ogen en direct zonlicht. Breng daarom best 's avonds aan.

Het serum kan je zoveel gebruiken als je wil. Hoe frequent je die gebruikt is vooal afhankelijk van hoeveel dode huidcellen er zijn (dat dan weer afhankelijk is van bv. hoeveel huidveroudering of schade door de zon). Als je huid droog wordt aan je mondhoeken, dan stop je best even.

Ingrediënten: aqua/water, mandelic acid, pentylene glycol, glycerin, xanthan gum, arginine.

Hypoallergeen

Duurzamere inhoud in een duurzamere verpakking.

Alle ingrediënten van dit product zijn biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen, waardoor je ze ook kan gebruiken in de natuur!

Help je de natuur een handje door je verpakking juist te recycleren bij het PMD, glas- of papierafval?

30 andere producten in dezelfde categorie: