Categorieën

Merken

Ma Provence Vaste Shampoo A/roos Witte Klei 85g

Ma Provence Vaste Shampoo A/roos Witte Klei 85g Bekijk groter

Ma Provence

M6B263A535

3668563

6,60 €

aan Verlanglijst

Shampoo in vaste vorm! Het is geformuleerd zonder zeep, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, aardoliederivaten en plantaardige schuimmiddelen. Het bevat organische sheaboter, organische glycerine en organische planten- en fruitextracten, evenals natuurlijke klei om te voldoen aan de behoeften van verschillende haartypes.

Zeer gemakkelijk aan te brengen: tussen de vingers beetpakken en in nat haar masseren, wrijven en uitspoelen. Geen noodzaak voor conditioner.

Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat ) Starch*, Glycerin**, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid, Coco Glucoside, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Kaolin, Citric Acid, Quillaja Saponaria Wood Extract*, Limonene, Citronellol, Eugenol * Ingrediënt van de biologische landbouw ** Verwerkt uit biologische ingrediëntens

In overeenstemming met de voorschriften, formulering niet getest op dieren. Voor alle gebaren van het toilet en de hygiëne van het haar: een shampoo onder een degelijke presentatie en van organische samenstelling: het samengaan van de kwaliteiten van een echte shampoo en het respect voor het milieu. Met natuurlijke witte klei, verzachtend, reguleert de Ph en is geschikt voor de zeer gevoelige huid: bedoeld voor haar met roos.

30 andere producten in dezelfde categorie: