Categorieën

Merken

Ma Provence Vaste Shampoo Kinderen 85g

Ma Provence Vaste Shampoo Kinderen 85g Bekijk groter

Ma Provence

M9FEA0DF8B

3668571

6,60 €

aan Verlanglijst

Shampoo in vaste vorm! Het is geformuleerd zonder zeep, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, aardoliederivaten en plantaardige schuimmiddelen. Het bevat organische sheaboter, organische glycerine en organische planten- en fruitextracten, evenals natuurlijke klei om te voldoen aan de behoeften van verschillende haartypes.

Zeer gemakkelijk aan te brengen: tussen de vingers beetpakken en in nat haar masseren, wrijven en uitspoelen. Geen noodzaak voor conditioner.

Disodium Lauryl Sulfosuccinate,Cetearyl Alcohol,Triticum vulgare (wheat ) starch*,Hydrogenated Castor Oil,Stearic Acid,Glycerin**,Coco Glucoside,Cocamidopropyl Betaine,Aqua (water),Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*,Parfum (fragrance),Sodium Lauryl sulfate,Argania spinosa kernel oil*,Alpha-Glucan Oligosaccharide,CI 77007,Silica,Limonene,Linalol, * Ingrediënt van de biologische landbouw ** Verwerkt uit biologische ingrediëntens

In overeenstemming met de voorschriften, formulering niet getest op dieren. Alle voordelen van de Solid Shampoo en een zachte formule, speciaal voor kinderen: verrijkt met Organic Shea Butter, Organic Argan Oil en Lavendel etherische olie. Een stevige shampoo, gemakkelijk te gebruiken en zonder afval!

26 andere producten in dezelfde categorie: