Categorieën

Merken

Ma Provence Vaste Sh Vet Haar Groene Klei 85g

Ma Provence Vaste Sh Vet Haar Groene Klei 85g Bekijk groter

Ma Provence

MCCDABF633

3668530

6,60 €

aan Verlanglijst

Shampoo in vaste vorm! Het is geformuleerd zonder zeep, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, aardoliederivaten en plantaardige schuimmiddelen. Het bevat organische sheaboter, organische glycerine en organische planten- en fruitextracten, evenals natuurlijke klei om te voldoen aan de behoeften van verschillende haartypes.

Zeer gemakkelijk aan te brengen: tussen de vingers beetpakken en in nat haar masseren, wrijven en uitspoelen. Geen noodzaak voor conditioner.

Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat ) Starch*, Glycerin*, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid, Coco Glucoside, Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Bentonite, Parfum (Fragrance), Illite, Limonene, Eugenol, * Ingrediënt van de biologische landbouw ** Verwerkt uit biologische ingrediëntens

In overeenstemming met de voorschriften, formulering niet getest op dieren. Voor alle gebaren van het toilet en de hygiëne van het haar: een shampoo onder een degelijke presentatie en van organische samenstelling: het samengaan van de kwaliteiten van een echte shampoo en het respect voor het milieu. Met natuurlijke groene klei, verzachtende en regulerende overtollige talg: voor vet haar.

30 andere producten in dezelfde categorie: