Categorieën

Merken

Hydroclean Advance 10x10cm 10

Nieuw Korting! Hydroclean Advance 10x10cm 10 Bekijk groter

Hartmann

MECFD0870B

4203956

78,26 € incl. BTW.

-10%

86,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

HydroClean® advance reinigt de wonde doeltreffend en activeert het genezingsproces. De wondcontactlaag bestaat uit een polypropyleen tricot waarop silicone strips werden aangebracht. De wondcontactlaag en de silicone strips voorkomen verkleving met het wondbed. Aan de zijde die niet op de wond wordt gelegd voorkomt een waterdichte polypropyleenfolie, bedekt met een hydrofoobpolypropyleen non-woven de vroegtijdige uitdroging van wondverband.

HydroClean advance geeft tot drie dagen lang Ringer's oplossing af aan de wond. Gedurende deze tijd vindt interactieve en continue wondspoeling plaats omdat het wondverbandkussen ook wondexsudaat absorbeert.

Het SAP dat in HydroClean wordt gebruikt, inactiveert matrixmetalloproteïnasen (MMP) die de wondgenezing belemmeren. Hierdoor kan de stagnerende genezing van chronische wonden opnieuw worden geactiveerd.

Voor de natte/vochtige behandeling van alle wonden en in het bijzonder deze met een slechte genezingstendens. Chronische en slecht genezende wonden in de reinigings- en granulatiefase.

Materiaal

Omhulsel: interlocktricot uit polypropyleen vezels (met groene strepen op de zijde die niet op de wond wordt gelegd).

Beschermfolie: waterdichte polypropyleen folie

Absorptiekern: Airlaid uit superabsorberend polyacrylaat, celstof en polypropyleenvezels, geactiveerd met Ringer-oplossing – United States Pharmacopoeia

30 andere producten in dezelfde categorie: