Categorieën

Merken

Cb12 Mondspray 15ml

Korting! Cb12 Mondspray 15ml Bekijk groter

CB12

M6717D203G

3748977

4,80 €

-10%

5,34 €

aan Verlanglijst

CB12 heeft een gepatenteerde formule op basis van Zinkacetaat en Chloorhexidinediacetaat en elimineert een slechte adem tot 12 uur lang.

Bestrijdt langdurig de oorzaken van slecht adem (halitose).

Gorgel en spoel uw mond met 10 ml CB12 gedurende 30 seconden tot 1 minuut en spuw de oplossing uit. CB12 werkt langdurig. Het volstaat dus om uw mond één keer per dag te spoelen voor 12 uur lang effect, of 's morgens en 's avonds voor 24 uur effect.

Bevat 0.05% natriumfluoride.

Niet gebruiken als u overgevoelig bent aan één van de bestanddelen van CB12.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Alcohol, Zinc Acetate, Chlorhexidine Diacetate, Sodium Fluoride, Hydrogenated Castor Oil, Potassium Acesulfame, Citric Acid, Aroma.

0.5% Munt/Menthol

Klinisch bewezen doeltreffend met een gepatenteerde formule op basis van Zinkacetaat en Chloorhexidinediacetaat om alle VZV's uit de uitgeademde lucht te elimineren dankzij een uniek synergetisch effect:

  • Zinkacetaat (0.3%) gaat een verbinding aan met waterstofsulfide (H2S) en vormt geurloze onoplosbare sulfiden.
  • Chloorhexidinediacetaat (0.025%) breekt methylmercaptaan (CH3SH) en dimethylsulfide ( (CH3) 2SH) af waardoor het zink de zwavelmoleculen makkelijker bindt. Chloorhexidine heeft het unieke vermogen om zich vast te zetten op het mondslijmvlies, de tong en de tanden voor een langdurig effect.

Van de combinatie van Zinkacetaat en Chloorhexidinediacetaat is wetenschappelijk bewezen dat deze stoffen beter samenwerken dan afzonderlijk. Het resultaat is een beter en langdurig werkzaam middel tegen een slechte adem.

Optimale lage concentraties van anti-VZV-stoffen voorkomen ongewenste bijwerkingen zoals tandverkleuring, slijmvliesirritatie of smaakvervorming. Er is geen negatieve invloed op het mondslijmvlies (pH-niveau blijft behouden).

Goed voor de mondhygiëne aangezien CB12 natriumfluoride (500 ppm) bevat.

20 andere producten in dezelfde categorie: