Categorieën

Merken

Viscospot Recht 2 T1

Viscospot Recht 2 T1 Bekijk groter

Parabolic Biologicals

M095F593EG

2040269

34,52 €

aan Verlanglijst

Het zacht aanvoelende hielkussen ViscoSpot ontlast direct bij hielpijn, vooral bij hielspoor en klachten aan de achtervoet. Het vangt bij elke stap de klap op en ontziet zo het gewricht. Drie verschillende uit stevig materiaal bestaande kernen zorgen daarbij voor doelgerichte ontlasting: aan de binnenkant bevindt zich een bijzonder zachte kern (de witte "spot"), die de druk van het pijncentrum, het gevoelige gebied direct rond de hielspoor, wegneemt. De blauwe kern om de witte "spot" is iets steviger en ontlast de aanhechting van de fascia plantaris en legt de fascia hol. Zo kunnen irritaties of ontstekingen sneller afnemen. De stevige grijze kern aan de buitenrand geleidt de achtervoet licht bij het lopen en ondersteunt de voet licht bij het afrollen. De overgangen van de drie ontlastingskernen lopen vloeiend in elkaar over en voel je daarom niet.

Het visco-elastische hielkussen is anatomisch gevormd en sluit optimaal aan op voet en schoen. Het kussen is van hoogwaardige slipvaste siliconen. Dit materiaal is huidvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en bijzonder duurzaam.

ViscoSpot zorgt voor een zacht hielbed, vangt stoten op en ontziet de gewichten. Met behulp van drie met elkaar verbonden ontlastingskernen neemt het de druk weg van het pijncentrum van de hielspoor, ontlast de aanhechting van de fascia plantaris en steunt de voet bij het afrollen. Het visco-elastische hielkussen is anatomisch gevormd en sluit optimaal aan op elke voet.

30 andere producten in dezelfde categorie: