Categorieën

Merken

Hydroclean Advance Cavity Rond 4cm 10 6091622

Nieuw Korting! Hydroclean Advance Cavity Rond 4cm 10 6091622 Bekijk groter

Hartmann

MC1C2C52A4

3757762

36,95 € incl. BTW.

-10%

41,05 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

HYDROCLEAN advance cavity 4cm rnd 10 p/s. HydroClean® advance cavity is een hydroactief wondverband.

Voor de natte/vochtige behandeling van alle wonden en in het bijzonder deze met een slechte genezingstendens.

HydroClean® advance cavity is vooral geïndiceerd bij de behandeling van chronische en slecht genezende wondenin de reinigings-en granulatiefase. Daarenboven kan HydroClean® advance cavity voor het opnieuw activeren van een stagnerend genezingsproces worden toegepast, indien dit door een te hoge MMP activiteit wordt veroorzaakt.

Irrigerende gel: bestaande uit polyacrylaatdeeltjes geïmpregneerd met Ringer's oplossing (natrium-, kalium- en calciumchloride).

HydroClean® advance cavity is een hydroactief wondverband met als centraal bestanddeel een super absorberendpolyacrylaat (SAP) omringd door cellulose- en celstofvezels en geactiveerd (vooraf bevochtigd) met een Ringer oplossing. Het wondverband bestaat uit een polypropyleen tricot rondom. HydroClean® advance cavity geeft drie dagen Ringer oplossing aan de wond af. Gedurende deze periode wordt hier een interactieve en continue wondspoeling geactiveerd, terwijl het wondverband gelijktijdig het wond exsudaat absorbeert. Het SAP van HydroClean® advance inactiveert de matrixmetalloproteases (MMP) die het wondgenezingsproces vertragen. Zo kan het stagnerend genezingsproces bij chronische wonden opnieuw worden geactiveerd. HydroClean® advance cavity draagt het CE-merkteken volgens de Europese richtlijn 93/42/EEG voor medische hulpmiddelen. De producten zijn als medisch hulpmiddel klasse IIb ingedeeld. Voor HydroClean® advance cavity werd een procedure voor conformiteitsbeoordeling uitgevoerd die aantoont dat HydroClean® advance cavity alle toepasselijke vereisten van de bovengenoemde richtlijn vervult. De veiligheid en de prestaties van HyHydroClean® advance cavity zijn daardoor bij gebruik in het kader van de vastgestelde toepassingen gewaarborgd.

30 andere producten in dezelfde categorie: