Categorieën

Merken

Resposorb Silicone 20x25cm 10 6850441

Nieuw Korting! Resposorb Silicone 20x25cm 10 6850441 Bekijk groter

Hartmann

M2DE587667

4313870

108,92 € incl. BTW.

-10%

121,02 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

RespoSorb Silicone 20 x 25 cm - 10 p/s - RespoSorb® Silicone is een steriel, superabsorberend wondkompres voor eenmalig gebruik.

RespoSorb® Silicone is geschikt voor de behandeling van licht tot sterk exsuderende wonden: acutewonden (traumawonden, brandwonden, postoperatieve wonden) en chronische wonden (zweren, doorligwonden, tumorwonden, diabetische voeten).

Verwijder de beschermstroken. Leg het kompres met de klevende zijde op de wond, zodat de groene kantzich aan de niet-wondzijde bevindt. Het kompres mag niet worden bijgeknipt.RespoSorb® Silicone bestaat uit een absorberend kompres van cellulose en superabsorberend polyacrylaat dat exsudaat opneemt en vasthoudt. De wondzijde is bedekt met een fijnmazige siliconen wondcontactlaag waardoor het verband gemakkelijk is aan te brengen en niet aan de wond hecht. De achterlaag van het verband bestaat uit groen, polypropyleen non-woven. Deze laag is hydrofoob maar luchtdoorlatend voor voldoende gaswisseling.

RespoSorb® Silicone draagt de CE-markering conform EU-richtlijn 93/42/EEG voor medischehulpmiddelen. Het product is geclassificeerd als een klasse Ilb medisch hulpmiddel. Er is een conformiteitsbeoordeling uitgevoerd voor RespoSorb® Silicone en hieruit is gebleken dat het hulpmiddel voldoet aan alle toepasselijke vereisten van de hiervoor genoemde richtlijn. Veilig gebruik van RespoSorb® Silicone is daardoor gegarandeerd als het product wordt gebruikt voor het beoogde gebruiksdoel. Productkenmerken Materiaal: • Wondcontactlaag: open woven materiaal, 100% PET en kleeflaag van siliconengel • Absorberende kern: wondzijde: hydrofiel non-woven PA/viscose (55/45%) spreidingslaag: hydrofiel cellulosegaas absorberende kern: hydrofiele cellulosevezels + superabsorberend polymeer (SAP) • Achterkant: hydrofoob non-woven, 100% PP • Beschermstroken: bedrukte transparante folie, 100% PE

30 andere producten in dezelfde categorie: