Categorieën

Merken

Resposorb Super Verband 20x40cm 10 6850246

Korting! Resposorb Super Verband 20x40cm 10 6850246 Bekijk groter

Hartmann

MC0AF2A756

3674090

118,68 € incl. BTW.

-10%

131,86 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

RespoSorb Super neemt exsudaat en wondsecreet snel op, ook onder compressie, houdt het in de absorberende kern vast, voorkomt maceratie en zorgt voor een vochtig wondmilieu. RespoSorb Super heeft niet alleen een sterk absorberende werking, maar zorgt ook voor een goede polstering van de wond. Doordat RespoSorb Super extra vocht kan opnemen, hoeft het verband minder frequent te worden vervangen; dat bevordert de rust van de wond en biedt extra bescherming tegen contaminatie.

Het steriele, superabsorberende wondverband voor gebruik bij sterk exsuderende wonden

Voor de behandeling van oppervlakkige, acute of chronische wonden die veel exsudaat produceren (bijvoorbeeld decubitus, ulcus cruris, ulcererende tumoren, etc.)

RespoSorb Super is een samengesteld absorberend verband dat uit vier verschillende materiaallagen bestaat, is rondom gesloten en heeft afgeronde hoeken. De wondzijde van het verband bestaat uit een zeer zacht hydrofoob vlies dat verkleving met de wond voorkomt. De kern van het kompres wordt gevormd door zachte celstofvlokken, die vermengd zijn met polyacrylaat polymeren die vloeistof vasthouden. Deze absorberende kern wordt omgeven door een dun vlies, dat de vloeistof gelijkmatig verdeelt. De buitenzijde van het verband bestaat uit een groen polypropyleenvlies dat waterafstotend en tegelijkertijd luchtdoorlatend is en gasuitwisseling toelaat.

21 andere producten in dezelfde categorie: