Categorieën

Merken

Noctesia Comp 90

Korting! Noctesia Comp 90 Bekijk groter

Pileje

MA76295BFG

4280772

29,61 € incl. BTW.

-10%

32,90 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Noctesia® is een combinatie van een selectie plantaardige werkzame stoffen, die het resultaat is van de wetenschappelijke en technische expertise van het PiLeJe Laboratorium.

• De extracten van goudpapaver en valeriaan worden verkregen door het Phytostandard® extractieproces. Zo wordt het merendeel van de plantverbindingen gewonnen met bescherming van hun integriteit.

• Goudpapaver en valeriaan hebben meerdere eigenschappen: ze bevorderen de kwaliteit van de slaap en goudpapaver bevordert de ontspanning.

Bevordering van de slaap, ontspanning.

2 tot 3 tabletten per dag innemen met een groot glas water voor het naar bed gaan.

Phytostandard® extracten van goudpapaver (Eschscholtzia californica Cham. bloeiende luchtdelen) en valeriaan (Valeriana officinalis L. wortels) (medium: acaciavezel), vulstoffen: cellulose en calciumfosfaten, stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose en vetzuren.

Gemiddelde waarden voor 3 tabletten: Phytostandard® extract van goudpapaver (bloeiende luchtdelen) 847 mg, Phytostandard® valeriaanextract (wortels) 353 mg.

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Vraag om medisch advies in geval van gelijktijdig gebruik van psychotrope behandelingen (anxiolytica, slaapmiddelen, antidepressiva).

30 andere producten in dezelfde categorie: