Categorieën

Merken

Pure Somnia V-caps 20

Pure Somnia V-caps 20 Bekijk groter

Pure by Solidpharma

M0D8EA8CB2

4675930

14,10 €

aan Verlanglijst

Ter ondersteuning van een gezonde nachtrust. Rustgevend effect overdag.

Ter ondersteuning van een gezonde nachtrust. Rustgevend effect overdag.

Gluten, soja en lactosevrij.

Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

De startdosis is 2 capsules per dag 's avonds. Als onderhoudsdosis wordt 1 capsule per dag aanbevolen, een half uur voor het slapengaan.

De aanbevolen dagdosering mag niet overschreden worden.Er treedt geen gewenning, afhankelijkheid of slaperigheid overdag op bij gebruik van deze ingrediënten.

Geschikt voor volwassenen en adolescenten.

Niet aangewezen voor kinderen onder 12 jaar.

Valeriana officinalis - valeriaanwortelextract gestandaardiseerd op 0.8% valereenzuur - 180 mg

Passiflora incarnata - passiebloemkruidenextract gestandaardiseerd op 4% vitexine - 100 mg

GABA - gamma-ambinboterzuur - 150 mg

Magnesium - magnesiumtauraat - 50 mg - 13%

Vitamine B6 - pyridoxal-5'-fosfaat - 20 mg - 143%

Per 2 vegetarische capsules: 500 mg magnesiumtauraat (met 100 mg magnesium, 27% RI*), 360 mg valeriaanwortelextract (Valeriana officinalis, gestandaardiseerd op 0,8% valereenzuur), 300 mg gamma-aminoboterzuur (GABA), vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, 200 mg passiebloem kruidenextract (Passiflora incarnata, gestandaardiseerd op 4% vitexine), stabilisator: acaciagom, 4 mg actieve vitamine B6 (286% RI*, pyridoxal-5'-fosfaat). *RI: Referentie-inname

Slaap vormt naast een gezond eetpatroon en voldoende beweging 1 van de drie pijlers voor een goede gezondheid (WGO). Wie slecht slaapt, kan lichamelijk en mentaal gevolgen kennen met een minder goed functioneren overdag tot gevolg. Je zin voor initiatief vermindert en je voelt een mentale druk. Slaaphygiëne, slaapvoorlichting en voedingssupplementen kunnen helpen om uit een vicieuze cirkel te geraken. Pure Somnia® bevat een complete formule van gestandaardiseerde plantenextracten (valeriaan en passiebloem) met magnesiumtauraat, gamma-aminoboterzuur (GABA) en de actieve vorm van vitamine B6 (pyridoxal-5'-fosfaat). Vitamine B6 is aanwezig in de actieve vorm zodat deze onmiddellijk beschikbaar is voor het lichaam en is als cofactor belangrijk voor de aanmaak van GABA. Gamma-aminoboterzuur is een kalmerend aminozuur in het lichaam. Het is van nature aanwezig in vlees, gevogelte, vis en zuivelproducten. Magnesium is gebonden aan taurine, een aminozuurachtige stof die beiden samenwerken met GABA als natuurlijke rustgevers in het lichaam en ook belangrijk zijn als cofactors bij de synthese van GABA.

  • Valeriaan helpt bij het inslapen, is goed om een natuurlijke nachtrust in stand te houden, om 's morgens uitgerust wakker te worden.

  • Passiebloem is rustgevend, helpt om optimaal te ontspannen en de kwaliteit van de natuurlijke nachtrust te bevorderen.

  • Vitamine B6 en magnesium dragen bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en de vermindering van vermoeidheid.

  • Magnesium draagt bij tot normale spiercontracties.

  • Magnesium draagt bij tot de normale psychologische functies waaronder concentratie- en redeneringsvermogen.

  • Passiflora en valeriaan brengen rust in periodes van

    tijdelijke stress overdag (bijv. bij geestelijke druk, examenspanning, plankenkoorts, stoppen met roken.

30 andere producten in dezelfde categorie: