Categorieën

Merken

Saforelle Ultra Absorberende Slip 1e Maandst. 14j

Nieuw Korting! Saforelle Ultra Absorberende Slip 1e Maandst. 14j Bekijk groter

Saforelle

MAD93D8AF4

4204483

26,10 € incl. BTW.

-10%

29,00 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

MENSTRUATIESLIPJE VOOR TIENERS

Het menstruatieslipje Saforelle® TIENERS is de nieuwe oplossing voor jonge meisjes die rustig hun menstruatie willen meemaken.

Het Saforelle® Tiener-slipje is de oplossing om de situatie het hoofd te bieden. Het kan dagelijks worden gedragen in afwachting van de eerste menstruatie, en vervolgens op elk moment van de cyclus: net voor de regels, of tijdens het sporten, of 's nachts.

De Saforelle® Teens mensturatieslip heeft alles wat een klassieke slip te bieden heeft: hij is dun, discreet en comfortabel. Het pluspunt is de innovatieve textieltechnologie, verkregen door een superpositie van stoffen, die het mogelijk maakt om de stromen goed op te nemen en lekken te voorkomen.

Het Saforelle® Teens-menstruatieslipje veroorzaakt geen onaangename geurtjes en voorkomt het gevoel van vochtigheid. Zacht voor de intimiteit, Oeko-tex®-gecertificeerd en vrij van chemische absorptiemiddelen, het Saforelle® Teens menstruatieslipje is wasbaar en herbruikbaar. Het absorptievermogen is gegarandeerd tot 100 wasbeurten.

MEERDERE TOEPASSINGEN

Voor de menstruatie

Tijdens de menstruatie

Voor het sporten

Tijdens de nacht

GEBRUIKSTIPS

Het Saforelle® Teens Menstruatieslipje kan elke dag worden gedragen. In het geval van zware doorstroming, moeten de beschermingen regelmatig worden vervangen. Raadpleeg in geval van allergische reacties op het product of zijn componenten uw arts of apotheker.

Samenstelling: 95% katoen, 5% elasthaan Absorberend gedeelte: 27% viscose, 25% katoen, 20% polypropyleen, 18% polyester, 10% lyocell.

Wat is het Oeko-Tex®-label?

Oeko-tex® is een certificering die wordt toegekend aan producten die voldoen aan nauwkeurige specificaties om de textielveiligheid van de componenten te garanderen.

Ultra absorberend

Dubbele bescherming: anti-lekkage en anti-vochtigheid

Dun - discreet - comfortabel

Het ziet eruit als een klassiek slipje!

Textiel Katoen gecertificeerd Oeko Tex

Zonder superchemisch absorberend middel. Ze is zacht voor de intimiteit.

Wasbaar en herbruikbaar

Respectvol voor de planeet. Gegarandeerde absorptie tot 100 wasbeurten.

30 andere producten in dezelfde categorie: