Categorieën

Merken

Jordan Tandenborstel Step By Step 3-6jaar

Jordan Tandenborstel Step By Step 3-6jaar Bekijk groter

Agriteca

MFCCB28A10

2719599

2,81 €

aan Verlanglijst

De Jordan Step 2-tandenborstel is op maat gemaakt om de kleinere melktanden van kinderen te poetsen. Ontworpen met zachte haren, een kleine maar brede kop en een dubbele handgreep voor zowel ouders als kinderen, maakt poetsen gemakkelijker. De blauwe borstelharen op de tandenborstel helpen je om elke keer de juiste hoeveelheid tandpasta aan te brengen.

Stap 2: Zelf leren poetsen. Op deze leeftijd is het vaak een uitdaging het kind te motiveren. Jordan Step 2 (3-5 jaar) is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderen in deze leeftijdsgroep te voldoen. Het gat in het handvat heeft een ideale pasvorm voor de duim van een ouder. Hierdoor behoudt de ouder een goede grip op de tandenborstel.

De gekleurde borstelharen duiden de aanbevolen hoeveelheid aan te brengen tandpasta aan. Merk op dat de tandenborstel is geen speelgoed en moet altijd onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.

Jordan tandenbostel Step 2 (3-5 jaar) wordt altijd geleverd met een spannende gadget dat varieert van een zandloper, een handige reiscap of een hangertje met bedeltje. Dit alles maakt het borstelen meer motiverend en interessant, wat belangrijk is om een goede mondverzorging op jonge leeftijd te stimuleren.

29 andere producten in dezelfde categorie: