Categorieën

Merken

Colgate Max White Tandpasta Ultim. Radiance 75ml

Korting! Colgate Max White Tandpasta Ultim. Radiance 75ml Bekijk groter

Colgate

M33816E24A

4617122

17,98 € incl. BTW.

-10%

19,98 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Schitter en glunder met een sensationeel stralende glimlach wanneer u poetst met Colgate's meest geavanceerde whitening tandpasta die vijftien jaar van hardnekkige vlekken* ongedaan maakt en de tanden onmiddellijk wit maakt*!

De Colgate Max White Ultimate Radiance Whitening tandpasta is wetenschappelijk onderbouwd, biedt een dubbele kleurcorrectie en is veilig voor dagelijks gebruik. De dubbele kleurcorrectie in deze whitening tandpasta werkt op twee manieren, op het tandoppervlak en onder het glazuur.

Dankzij de optische witmakers die blauw licht weerkaatsen, krijgt u onmiddellijk* wittere tanden terwijl vlekken aan het oppervlak verwijderd worden. Tegelijkertijd werkt de formule in deze whitening tandpasta onder het tandglazuur om op een slimme manier en zonder te schuren tot vijftien jaar hardnekkige vlekken* op te sporen en te verwijderen, voor een stralende, wittere glimlach.

De whitening tandpasta van Colgate remineraliseert eveneens het glazuur en het schuim, met actieve zuurstof, geeft een warm gevoel tijdens het poetsen.

Deze whitening tandpasta heeft een verfrissende muntsmaak en geeft u langdurig een frisse adem. Om uw glimlach nog meer te laten stralen, gebruikt u de Colgate Max White Ultimate Radiance Whitening tandpasta als onderdeel van de klinisch bewezen whitening at home met de Colgate Max White LED whitening set, inclusief de Colgate Max White Overnight Whitening Pen.

*Onmiddellijk effect is tijdelijk. Vlekken veroorzaakt door voeding en drank na vier weken onafgebroken gebruik.

30 andere producten in dezelfde categorie: