Categorieën

Merken

Ardense Infuuszakjes Nr 1 Vermager

Korting! Ardense Infuuszakjes Nr 1 Vermager Bekijk groter

Tilman

M17332D170

893784

6,28 €

-10%

6,98 €

aan Verlanglijst

De Ardennen kruidenthees zijn ontstaan uit het traditioneel gebruik van allerlei geneeskrachtige planten en kruiden in de Ardense dorpen. De bestanddelen aanwezig in deze kruidenthees waren vroeger de enige geneesmiddelen voorhanden tegen alle mogelijke ziekten. De enorme vooruitgang van de moderne geneeskunde zorgde ervoor dat het gebruik van de plantengeneeswijze een beetje in de vergeethoek terechtkwam. Nochtans zei Pasteur "zelfs de meest hoogtechnologische industrie kan niet evenaren wat er ontwikkeld wordt in elke plantencel". De geneeskrachtige planten en kruiden die we in de natuur vinden, zijn dan ook de onschuldigste en gemakkelijkste medicatie voor het lichaam om zieken te bestrijden.

1 kopje per dag.

Verpakking in theebuiltjes: een theebuiltje in een kopje kokend water dompelen en 10 minuten laten trekken. Het planteninfuus nooit laten koken. Voeg eventueel citroen toe.

Ingrediënten per infusie: Groene theeblad 25 % • Zoethoutwortel 20% • Frangulaschors 17,5% • Rozemarijnblad 15% • Olijfboomblad 12,5% • Venkelvrucht 10%.

10 andere producten in dezelfde categorie: