Categorieën

Merken

Thermoval Kids Flex 1 P/s

Korting! Thermoval Kids Flex 1 P/s Bekijk groter

Hartmann

M8903D617F

3126919

13,63 €

-10%

15,15 €

aan Verlanglijst

De betrouwbare en nauwkeurige elektronische koortsthermometer voor een eenvoudige, ultrasnelle en meer comfortabele temperatuurmeting. Met soepel en flexibel uiteinde, aangepast voor kinderen jonger dan 3 jaar,

Voor orale, axillaire en rectale meting van de lichaamstemperatuur.

Thermoval kids flex® meet sneller dan de bestaande standaard digitale elektronische thermometers (*). (*) Thermoval kids flex® meet de lichaamstemperatuur binnen de volgende tijden : rectale meting : 10 à 15 sec orale meting : 10 à 30 sec axillaire meting : 10 à 40 sec. (Deze meettijden zijn gemiddelde meetwaarden afhankelijk van de correcte plaatsing van de meetpunt en de individuele omstandigheden).

Thermoval kids flex thermometer is uitgerust met een flexibele meetpunt, een extra groot LCD display, een start-/stopknop, een afneembaar batterijdeksel en is in een transparant beschermetui verpakt. Het display toont de gemeten temperatuur in °C, de status van de batterijen, er is een geluidsignaal, een automatische start/stop functie en een geheugenfunctie met de laatst gemeten waarde. De thermometer werkt met een batterij van lange levensduur en is waterdicht.

30 andere producten in dezelfde categorie: