Categorieën

Merken

Eucerin Sun Sensit. Protect Kids Spray Ip50+ 200ml

Korting! Eucerin Sun Sensit. Protect Kids Spray Ip50+ 200ml Bekijk groter

MF2854BBF6

3642568

18,56 €

-10%

20,62 €

aan Verlanglijst

Eucerin Kids Sun Spray SPF 50+

Een zonnebescherming met zeer hoge UV-bescherming geschikt voor kinderen van 1 jaar en ouder

Deze gemakkelijk aan te brengen, niet vette en waterbestendige spray beschermt de kinderhuid tegen zonnebrand en vermindert het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn.

  • Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk.
  • Intensieve middagzon en overmatige blootstelling aan de zon vermijden, want zelfs zonnebeschermingsproducten met een hoge SPF bieden niet 100% bescherming.
  • Baby's en kleine kinderen uit direct zonlicht houden.
  • Kinderen goed bedekt houden, met inbegrip van een zonnehoed, T-shirt en zonnebril en zonnebeschermingsproducten met een hoge SPF gebruiken.
  • Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen met een handdoek en zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.
  • Contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.

Eucerin Kids Sun Spray SPF 50+ heeft een formule om de gevoelige huid van kinderen te beschermen tegen zonnebrand en biedt biologische celbescherming om het risico van huidbeschadiging door UV-stralen op de lange termijn te verminderen. Deze bevat geen parabenen, kleurstoffen en parfum. Extra waterbestendig.

Dit zonnebescherming voor kinderen biedt een totale bescherming tegen de zon met:

  • Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen Colipa).
  • Glycyrrhetinezuur beschermt DNA door ondersteuning van de huideigen DNA-bescherming en herstelmechanismen.
  • Celbescherming met licochalcone A: een krachtige antioxidant die de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Daarnaast bevat het glycerine die de huid hydrateert en de natuurlijke barrièrefunctie ervan versterkt.

26 andere producten in dezelfde categorie: