Categorieën

Merken

Imbue Curl Hydration Serum 100ml

Imbue Curl Hydration Serum 100ml Bekijk groter

Imbue

ME9B7A6745

4385340

11,12 €

aan Verlanglijst

Met cacao doordrenkt Hydrating Serum voor uitgedroogd, verward haar dat zijn definitie heeft verloren. Verbetert natuurlijke krulpatronen en beschermt tegen vocht voor langer houdbare krullen zonder kroezen.

Lichtgewicht en veelzijdig, ons met cacao doordrenkte Curl Energizing Hydrating Serum wordt onmiddellijk in het haar opgenomen om de krullen van binnenuit op te vullen en te definiëren (allemaal zonder dat slappe, gecoate gevoel dat de krullen neigt te wegen). Met de kracht om de levensduur van krullen te verbeteren en te verlengen, werkt dit serum om te beschermen tegen vocht en kroezen te elimineren.

Haarserum om krullend haar te voeden zonder kroezen.

Strijk glad door schoon, vochtig haar met de nadruk op de punten. Kan ook worden gebruikt op droog haar, voeg een paar pompjes toe tijdens het stylen voor extra gladheid, of bewaar voor de rug-, kruin- of haarlijnsecties die vaak als eerste uitdrogen. Masseer voor haar van de tweede, derde en vierde dag in lengtes om de krullen nieuwe energie te geven.

Tip: Als de luchtvochtigheid erg hoog is en je worstelt met kroezen, meng dit serum dan met een paar druppels van onze Curl Worshiping Oil - het geeft krullen net dat beetje extra.

Aqua (Water/Eau), Distearyldimonium Chloride, Propylheptyl Caprylaat, Glycerine, Caprylyl Caprylaat/Capraat, Diheptyl Succinaat, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylaat, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Cocos Nucifera (Kokosnoot) Cacao (Kokos) Olie ) Zaadboter, Theobroma Grandiflorum Zaadboter, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Tocoferol, Parfum (Geur), Capryloyl Glycerine/Sebacinezuur Copolymeer, Xanthaangom, Silica, Mica, Phenoxyethanol, Linalool, Limoneen, Hexyl Isonmethyl Ionon, Citronellol, Benzylalcohol, Geraniol, CI 77891 (titaniumdioxide), CI 77491 (ijzeroxiden).

Vegan - vrij van minerale oliën - siliconenvrij

30 andere producten in dezelfde categorie: