Categorieën

Merken

Perniso Pcso-524 Caps 60

Nieuw Perniso Pcso-524 Caps 60 Bekijk groter

M0B934879C

4287223

40,00 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

PERNISO© is een 100% natuurlijk voedingssupplement, op basis van PCSO-524 TM lipidenextract.

Dit olieconcentraat is een extract van de Perna Canaliculus, de groenlippige mossel uit Nieuw-Zeeland, het bevat talrijke Omega-3 vetzuren die uit de zee afkomstig zijn.

Deze meervoudige, onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor ons organisme en moeten, om het even op welke leeftijd, door onze voeding worden aangebracht. Opdat ons organisme goed zou werken, moet er een evenwicht bestaan tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in een evenredigheid van 4-1. De omega-3 voedingsbronnen zijn echter schaarser en om de gewenste dagelijkse dosis te bekomen moet men een er een veel groter aantal van innemen. Men vindt de omega-3 onder andere in vette vis zoals tonijn, sardienen of makreel.

Vanaf 50 jaar wordt het synthesevermogen van de meervoudige onverzadigde vetzuren eveneens verminderd en dit brengt een voedingsstoornis met zich mee, die moet men dan door een voedingssupplement compenseren.

Aanvankelijk 2 capsules per dag nemen bij het eten gedurende 3 tot 6 weken. Daarna kan de inname verminderd worden tot 1 capsule per dag voor het behoud van het voedingsevenwicht.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 capsule per dag bij het eten.

Voornaamste ingrediënten per capsule: 100 mg farmaceutische olijfolie, 50 mg lipide-extract van Perna canaliculus PCSO-524 TM, antioxidant: 225 mg natuurlijke vitamine E, capsule: gelatine,glycerol, aqua pure.

Glutenvrij - lactosevrij

Het is aangeraden bij kinderen beneden de drie jaar en bij zwangere vrouwen om Perniso © enkel te gebruiken op doktersadvies.

30 andere producten in dezelfde categorie: