Categorieën

Merken

Equazen Liquid Omega 3/6 Fl 200ml

Nieuw Equazen Liquid Omega 3/6 Fl 200ml Bekijk groter

MFF3266009

4418851

20,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Peuters zijn vol leven en nieuwsgierigheid. Terwijl ze groeien en zich ontwikkelen, groeien hun hersenen ook. Tijdens deze cruciale tijd van hersenontwikkeling is het belangrijk ervoor te zorgen dat ze alle essentiële voedingsstoffen krijgen, inclusief essentiële vetzuren (EFA). Het toevoegen van Equazen aan het dieet van uw peuter biedt EFA-suppletie die hen de ondersteuning kan geven die ze mogelijk nodig hebben om de concentratie te verhogen en het leervermogen te helpen verbeteren. Ekazen wordt zelfs geleverd in een peutervriendelijke vloeibare formulering in twee smakelijke smaken, vanille en citrus, dus het is gemakkelijk om er een te kiezen die uw kind het liefste zal hebben!

Ekazen Liquid bevat alle EFA-ingrediënten waarvan is bewezen dat ze kinderen van 3 jaar en ouder met leer- en gedragsproblemen ondersteunen. Ekazen Liquid heeft dezelfde hoofdingrediënten als het Ekazen-assortiment.

Ekazen ® Liquid: Geschikt voor gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar

Startdosering: Neem 5 ml (overeenkomend met een theelepel), 3 maal daags bij een maaltijd gedurende de eerste 3 maanden.

Onderhoudsdosering: neem daarna 5 ml per dag.

Elke capsule bevat: 5 ml Equazen-vloeistof:

Omega-3-vetzuren*: 300 mg

Waarvan:

  • EPA (eicosapentaeenzuur) 186 mg
  • DHA (docosahexaeenzuur) 58 mg

Omega-6 vetzuren**: 410 mg

Waarvan:

  • GLA (gamma-linolzuur) 20 mg

*van visolie

**van teunisbloemolie ( Oenothera biennis L.) en zonnebloemolie (hulpstof)

30 andere producten in dezelfde categorie: