Categorieën

Merken

Quercus Collagen Skin Sticks 20

Nieuw Quercus Collagen Skin Sticks 20 Bekijk groter

M94C29D1B7

4386199

28,00 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Quercus Collagen Skin is een totaalformule die de huid van binnenuit voedt. Dit complex bevat Naticol®, een zeer pure vorm van marien collageen type I. Het is een mengsel van korte bioactieve collageen peptiden, belangrijke moleculen voor een mooie huid. Naarmate we ouder worden, wordt er immers steeds minder collageen aangemaakt, waardoor onze huid gestaag zijn stevigheid verliest en er rimpels ontstaan. De toegevoegde vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid en een jonge uitstraling. ExceptionHYAL® Star bevat hyaluronzuurketens met uiteenlopende lengtes, net zoals dit van nature voorkomt in onze huid. Hyaluronzuur wordt ook wel de "moleculaire spons" genoemd omwille van zijn wateraantrekkende eigenschappen. Daardoor kan hij vocht vasthouden in de huid. Ovoderm® is een zeer zuiver eischaalmembraan dat van nature collageen, elastine, keratine en zwavelhoudende aminozuren bevat. ExceptionHYAL® Star en Ovoderm® verminderen de diepte en de grootte van rimpels en verbeteren de huidbarrière, gladheid en elasticiteit van de huid. Bevat plantaardig silicium uit bamboe.

Gezonde huid – gladheid en elasticiteit van de huid – collageenvorming

2 x 1 stick per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan koude of warme dranken (200 ml). Lost goed op in warme dranken.

Collageen (Naticol®) ¥5000 mg, Hyaluronzuur (ExceptionHYAL® Star) ¥200 mg, Eischaalmembraan (Ovoderm® (Membrane Egg Technology) ) ¥300 mg, Vitamine C (PureWay-C™) (313%*) ¥250 mg, Bambusa arundinaceae extr. (75% silica) ¥167 mg

30 andere producten in dezelfde categorie: