Categorieën

Merken

Bio Rhumal Forte Zakje 90x1500mg

Korting! Bio Rhumal Forte Zakje 90x1500mg Bekijk groter

Merck

MCCE20A708

1735158

41,36 € incl. BTW.

-10%

45,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom et de vingers.

Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.

Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Neem 1 zakje Bio-RHUMAL Forte per dag (op te lossen in een glas water van 200 ml). Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% RI*) bevat. *RI = Referentie inname.

• Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat (krab), Vulmiddel Mannitol, Antiklontermiddel : Maïszetmeel,

Smaakstoffen, Citroenzuur, Sinaasappelaroma, Kleurstof: Betacaroteen, Ascorbinezuur, Zoetstof: Sucralose. Bevat zoetstof en afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.

• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is debasisgrondstof van het kraakbeen.

• Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

30 andere producten in dezelfde categorie: