Categorieën

Merken

Nexcare 3m Duo Pleister Maxi 51x102mm 5

Nieuw Korting! Nexcare 3m Duo Pleister Maxi 51x102mm 5 Bekijk groter

Nexcare

M9287BED1E

4354551

3,89 € incl. BTW.

-10%

4,32 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Ervaar de volgende keer wanneer u kleine wondjes of schaafplekken ontdekt, een pleister zoals die zou moeten zijn: sterk, maar toch zacht. Met Nexcare™ DUO pleisters hoeft u niet langer een compromis te zoeken tussen pijnloze verwijdering of een pleister die op zijn plaats blijft zitten totdat hij eraf mag. U krijgt nu het beste van beide. Zeg maar dag tegen die grimas! De lang houdende kleeflaag houdt de pleister tot wel 24 uur op zijn plaats, maar is zacht genoeg om gemakkelijk verwijderd te worden zonder lijmresten achter te laten. De flexibele strips passen zich aan de vorm van de huid aan: ze rekken en buigen met uw bewegingen mee, terwijl het kompres de wond beschermt. 360°-afsluiting rondom het kompres bedekt en beschermt kleine wondjes. Nexcare™ DUO-pleisters mogen niet ontbreken in uw EHBO-kit.

Nexcare™ DUO pleisters zijn de juiste keuze als u geen compromis wilt sluiten tussen pleisters die stevig blijven zitten en pleisters die u pijnloos kunt verwijderen. Deze pleisters zijn ongelooflijk sterk en verbazingwekkend zacht. Ze blijven tot wel 24 uur lang stevig zitten en zijn gemaakt met onze eigen silicone kleeflaag voor pijnloze verwijdering. 360°-afsluiting rondom het kompres biedt bescherming voor de hele wond. Hoort thuis in elke EHBO-set.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex

-Blijft tot wel 24 uur lang zitten - Pijnvrije verwijdering -Ademend en flexibel weefsel - Waterbestendig, blijft zitten tijdens het wassen van uw handen - Bevat geen natuurlijk rubberlatex - Eén verpakking bevat 5 pleisters: 51 mm x 102 mm

30 andere producten in dezelfde categorie: