Categorieën

Merken

Immutonine Comp 60

Korting! Immutonine Comp 60 Bekijk groter

Deba Pharma

MBD80B2B8E

4474052

21,14 €

-10%

23,49 €

aan Verlanglijst

Immutonine is een speciaal ontwikkelde immuniteitsformule. Het bevat vier stoffen die een essentiële rol spelen in het ondersteunen van ons immuunsysteem.

- Beta-Glucan: Beta-1,3/1,6-D-Glucan (uit Saccharomyces cerevisiae) ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

- Vitamine C: Het is een wateroplosbare vitamine, wat betekent dat ze onze cellen beschermt tegen vrije radicalen.

- Zink: Zink heeft in het menselijk lichaam tal van belangrijke functies, aangezien dit mineraal een sleutelrol speelt op het niveau van de celstofwisseling. Ook voor sporters is dit mineraal onmisbaar, omdat het een positieve invloed heeft op de spierkracht en de spieropbouw. Bovendien speelt het een cruciale rol binnen ons immuunsysteem.

- Selenium: We kennen Selenium vooral vanwege zijn anti-oxidatieve capaciteit, omdat het een component is van glutathion peroxidase. Glutathion peroxidase is een antioxidantenenzym dat schadelijke zuurstofmoleculen omzet in water. Bovendien draagt het bij tot een beter immuunsysteem. Een andere belangrijke rol van Selenium is zijn binding aan zware metalen (detoxificatie).

Immuniteit - oxidatieve stress - vermoeidheid - zenuwstelsel - botten, kraakbeen

1 plantaardige capsules per dag, met wat water innemen, bij voorkeur voor de maaltijd.

Samenstelling per plantaardige capsule:

Beta-Glucan (Saccharomyces cerevisiae) 250 mg Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg RI 225% Zinkbisglycinaat 50 mg waarvan elementair zink 10 mg RI 100% Selenium 25 mcg Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Micorkristallijne cellulose (stabilisator)

Vegan - Vegetarisch - vrij van allergenen

30 andere producten in dezelfde categorie: