Categorieën

Merken

Colgate Max White Overnight Whitening Pen 2,5ml

Korting! Colgate Max White Overnight Whitening Pen 2,5ml Bekijk groter

Colgate

MFEBD9A7E3

4617114

18,59 €

-10%

20,65 €

aan Verlanglijst

De Colgate Max White Overnight Whitening Pen maakt vijftien jaar vlekken door voeding en drank ongedaan in slechts drie weken van onafgebroken gebruik. Het is een revolutionaire whitening pen die vanaf het eerste gebruik tijdens uw slaap begint te werken om uw glimlach witter te maken. Bovendien beschermt de pen het tandglazuur. De whitening pen is compact en heeft voldoende witmakend serum voor een kuur van maar liefst 35 nachten. U kunt de pen ook gebruiken als navulling voor uw Colgate Max White Ultimate LED Whitening Kit.

Bent u op zoek naar een alternatief voor bleekstrips? Deze Whitening pen is Colgate's nieuwe briljante, onzichtbare en schone manier om uw tanden wit te maken met een nauwkeurige applicator. De whitening pen bedekt het volledige oppervlak van uw tanden en is geschikt voor elke mond.

Deze baanbrekende Whitening pen is bijzonder eenvoudig om in slechts vier stappen te gebruiken: Stap 1 - DROGEN: Droog de tanden met een doekje na het poetsen voor het slapengaan. Stap 2 - KLIKKEN: Klik op het uiteinde van de pen tot er een kleine druppel op de borstel verschijnt. U dient mogelijk tot 20 keer te klikken als u de borstel voor het eerst gebruikt, voordat de whitening gel verschijnt. STAP 3 - AANBRENGEN: Breng een enkele, dunne laag van het sneldrogende serum aan op elke tand over de bovenste rij van uw tanden en wacht 10-15 seconden tot het onzichtbare laagje zich heeft gevormd. Droog de onderste rij van uw tanden en herhaal het proces. 1-2 druppels serum zijn voldoende voor 4 tanden. Probeer te vermijden dat er serum op het tandvlees komt. Veeg de borstel schoon met een droog doekje en nooit met water. Stap 4 - SLAPEN EN POETSEN: Geniet van een deugddoende nachtrust terwijl het serum uw tanden doorheen de nacht witter maakt. Poets de volgende ochtend uw tanden zoals gewoonlijk om het onzichtbare laagje eenvoudig te verwijderen en uw stralende, witte glimlach te laten zien!

Met deze revolutionaire Whitening pen is het eenvoudiger dan ooit om je tanden thuis op een schone en efficiënte manier witter te maken.

30 andere producten in dezelfde categorie: