Categorieën

Merken

Alga Maris Sport Zonnestick Ip50+ White 12g

Alga Maris Sport Zonnestick Ip50+ White 12g Bekijk groter

Laboratoires de Biarritz

M4297129F8

4275756

12,81 €

aan Verlanglijst

Neus, oren, jukbeenderen... allemaal delen van het gezicht die moeilijk te beschermen zijn en bijzonder gevoelig zijn voor de agressies van de zon. SPF50+ SPORT Sun Stick laat opzettelijk een kleurspoor achter op de plaats waar het is aangebracht, zodat u de beschermde zones kunt zien en kunt controleren of de bescherming aanhoudt.

SPF50+ SPORT Sun Stick biedt een optimale cellulaire bescherming in extreme omstandigheden dankzij de anti-UVA/UVB minerale schermen en het gepatenteerde rode algenextract, Alga-Gorria®, een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert om celbeschadiging en huidveroudering veroorzaakt door zonnestraling te voorkomen.

De SPF50+ SPORT Sun Stick is zeer goed bestand tegen water en dus tegen transpiratie en loopt niet in de ogen tijdens intensieve sportactiviteiten. Het is het onmisbare gereedschap van de surfer!

De SFP50+ SPORT Sun Stick is ook geschikt voor gebruik op recente littekens die tegen UV-stralen moeten worden beschermd.

Hoge zonnebescherming SPF 50+ voor gezicht en hals.

Beschermt alle gevoelige zones van het gezicht, maar ook de hals, de decolleté, de handen... door het aanbrengen met de stick.

INGREDIENTEN Witte Stick: Capryl/Capric Triglyceride, Zinkoxide, Titaniumdioxide, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cera Alba*, Jojoba Esters, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearaat, Copernicia CeriferaCera*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Propanediol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate.

*Ingredienten afkomstig uit de biologische landbouw.

**Verwerkt met biologische ingrediënten.

Zonder parfum en bewaarmiddelen.

  • Hypoallergeen1
  • Kan gebruikt worden vanaf 3 jaar

Geformuleerd om het risico op allergie te minimaliseren.

Het plakt niet, breekt niet en smelt niet. Zeer hoge weerstand tegen water en transpiratie.

30 andere producten in dezelfde categorie: