Categorieën

Merken

Equazen Mumomega Omega 3/6 Caps 30

Nieuw Equazen Mumomega Omega 3/6 Caps 30 Bekijk groter

M33F639A6A

4418869

24,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Goede voeding is altijd belangrijk gedurende het hele leven, maar wist je dat voeding de meest invloedrijke niet-genetische factor is bij de ontwikkeling van de hersenen? Of u nu zwanger wilt worden, zwanger bent of borstvoeding geeft, medische en voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat voeding in deze tijden nog belangrijker wordt, omdat het gevolgen heeft voor zowel u als uw baby.

Tijdens de zwangerschap moet je nog bewuster omgaan met de hoeveelheid essentiële vetzuren (EFA's) in je voeding. Uw lichaam zal prioriteit gaan geven aan de ontwikkeling van de hersenen van uw baby en daarom de vetzuren van u afleiden en aan uw baby afleveren. EFA's zijn essentieel voor een goede gezondheid, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd genoeg krijgt. De beste bron van Omega-3 EFA's is vis, daarom moet u voldoende vis consumeren om de voordelen te ontvangen die EFA's uw lichaam bieden.

Mumomega biedt aanvullende aanvulling van essentiële vetzuren om zowel u als uw baby ten goede te komen.

Geschikt voor vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap

Dosering: Eén capsule per dag ingenomen met voedsel.

Elke capsule bevat:

Visolie 600 mg waarvan: Omega-3 - docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg, Omega-3 - eicosapentaeenzuur (EPA) 42 mg, Teunisbloemolie 150 mg, Omega-6 - gamma-linoleenzuur (GLA) 15 mg.

Ekazen ® gelatine die in de heldere capsules wordt gebruikt, is halal gecertificeerd.

23 andere producten in dezelfde categorie: