Categorieën

Merken

Purasana Essentielle Olie Rozen Geranium 10ml

Purasana Essentielle Olie Rozen Geranium 10ml Bekijk groter

Purasana

M540D3E4B8

3814027

12,88 €

aan Verlanglijst

Pelargonium graveolens is een hoge aromatische struik met diep ingesneden behaarde bladeren met roze bloempjes afkomstig uit Madagascar. De geur van de plant is een melange van roos en citroen. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdistillatie van het bovengrondse gedeelte.

Het inademen van de 100% pure etherische olie van Geranium heeft een positieve invloed op het hormonaal stelsel. Het helpt ook spanningen en stress los te laten en geeft een innerlijke rust. Wordt ook veel gebruikt bij angstaanvallen.

Geranium olie wordt ook gebruikt in massageolie, badolie en crèmes voor zijn zuiverende en verzorgende werking op de huid. Het verstevigd ook de elasticiteit van de huid.

Geeft innerlijke rust - Verzorgende werking op de huid - Laat spanningen en stress los

Hoe gebruik ik Purasana Rozengeranium als badolie? Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water. Hoe gebruik ik Purasana Rozengeranium als massageolie? Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.

Pure essentiële olie van rozengeranium (Pelargonium graveolens L' Herit), Oorsprong: Madagascar, Extractie: stoomdestillatie, Plantendeel: bovengrondse delen, Chemotype: citronellol, alpha-guajadieen

Al onze essentiële oliën zijn:

  • Van biologische herkomst
  • Puur (onverdund) en natuurlijk
  • Zonder chemische bewaarmiddelen
  • Zonder synthetische parfums
  • Zonder kleurstoffen
  • Niet getest op dieren

30 andere producten in dezelfde categorie: